Vognmandskørsel –
Din vognmand i København

Leder du efter en vognmand i København med mange års erfaring? Hos Dansk Kvali Byg & Anlæg udfører vi alle slags transport- og vognmandsopgaver, og vi har altid fokus på at levere en fantastisk service og lige nøjagtig den vognmandskørsel, som du har brug for.

Udover København, kører vi for private og erhverv i bl.a. Farum og Hillerød samt andre steder på Nordsjælland.

Få et uforpligtende tilbud

Få den vognmandskørsel, som du har brug for – altid i høj kvalitet

Vores erfarne og professionelle vognmænd kører lige præcis den vognmandskørsel, som du har behov for. Står du og skal have hjælp med afhentning af byggeaffald og grus fra dit store byggeprojekt? Intet problem. Vi kommer og fjerner det på nul komma fem, så du kan nyde dit flotte byggeprojekt uforstyrret af affald. Står du og skal have leveret materialer, som kun kan gøres med kran? Den klarer vi også! Hos os kan du bestille kvalitets krankørsel med kranbil. Vores dygtige kranførere står altså klar til at levere og afhente byggemateriale. Udover det, er vi også klar til at transportere kabeltromler, kævler og stålkonstruktioner.

Lyder vi som din næste vognmand i København og omegn? Ring til os i dag og få et uforpligtende og personligt tilbud på lige netop din opgave.

Ring på 31 35 60 49

Din vognmand i København tilbyder:

  • Levering og afhentning af materialer​
  • Krankørsel
  • Gode og billige priser
  • Mange års erfaring
  • Professionalisme

Som du kan læse ovenfor, så er der mange gode grunde til at vælge os. ​Vi har mange års erfaring på området og hos os får du professionel vognmandskørsel til en god pris.

Ring til os i dag på 26 42 62 87 og lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig.

Hvad koster vognmandskørsel?

Prisen for vognmandskørsel afhænger altid af flere faktorer. Derfor kan vi først give en endelig pris på vognmandskørsel, når vi kender opgavens omfang.

Derfor anbefaler vi, at du giver os et kald og får en snak med en af vores vognmænd. De står klar til at rådgive- og vejlede dig om din opgave. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god og konkurrencedygtig pris.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?