Murerarbejde udføres af erfaren murermester

Leder du efter en murermester, som har mange års erfaring med murerarbejde? Hos Dansk Kvali Byg & Anlæg udfører vi alle typer mureropgaver, og vi har altid fokus på at levere et solidt håndværk og et smukt resultat.

Vi arbejder for private og erhverv i blandt andet København, Farum og Hillerød samt andre steder i Nordsjælland med videre.

Få et uforpligtende tilbud

Billig og effektiv nedrivning i København og omegn

Her hos Dansk Kvali Byg og Anlæg er vi specialister i nedrivning og nedbrydning til både offentlige og private. Alt klares til en god og billig pris.

Vores nedrivningsfirma løser alle opgaver hurtigt og effektivt med minimale støjgener. Vi sørger ligeledes for vognmandskørsel til bortskaffelse af nedrivningsaffaldet, så du kan komme videre med dine planer.

Ring på 31 35 60 49

Vores nedrivningsfirma i København kan tilbyde:

  • ​Nedrivning af hus
  • Nedrivning af sommerhus
  • Nedrivning af større bygninger
  • Total nedrivning
  • Partiel nedrivning

​Vi har flere års erfaring i branchen, og vores mål er at give dig den høj kvalitet og en rigtig god service. Det er utroligt vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse, og derfor søger vi altid for at opgaverne bliver løst korrekt og grundigt.

Hvad koster nedrivning?

Prisen afhænger især af mange faktorer, især størrelsen af bygningen. Nedrivning af et sommerhus vil kræve mindre end en større bygning.  Ønsker du at få mere at vide om hvad prisen på nedrivningen af et hus eller en bygning vil være, så kontakt os allerede i dag og lad os få en snak om din opgave, og så kommer vi ud for at tage et kig.  Derefter laver vi et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?