Murerarbejde udføres af erfaren murermester

Leder du efter en murermester, som har mange års erfaring med murerarbejde? Hos Dansk Kvali Byg & Anlæg udfører vi alle typer mureropgaver, og vi har altid fokus på at levere et solidt håndværk og et smukt resultat.

Vi arbejder for private og erhverv i blandt andet København, Farum og Hillerød samt andre steder i Nordsjælland med videre.

Få et uforpligtende tilbud

Vi renoverer, bygger om og bygger til – altid i høj kvalitet

Vi skaber smukke hjem, når vi renoverer, bygger om og bygger til. Du har måske behov for en ombygning eller en tilbygning, fordi familien er vokset. Det kan også være, at det blot er blevet tid til en renovering, eller måske har du lige købt et hus, som mangler det sidste, før det bliver til dit drømmehus.

Vi er gerne behjælpelige med hele byggeprocessen lige fra skitse og byggetilladelse til det færdige projekt. Vi varetager også gerne hele entreprisen. På den måde er du sikker på, at kvaliteten er i top, og at tidsplanen bliver overholdt.

Ring på 31 35 60 49

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • ​Nybyggeri
  • Skalmuring
  • Facaderenovering
  • Filtsning og pudsning
  • Flise- og klinkearbejde
  • Ombygning eller tilbygning
  • Renovering af badeværelser
  • Andre former for murerarbejde​​

​Vi har mange års erfaring, og aktuelt har vi lige lagt over 200.000 mursten i et byggeprojekt. Vi er med andre ord specialister i nybyggeri, men vi laver også mange badeværelser og køkkener med mere. Vi får generelt rigtig gode anmeldelser, og vores murerforretning er naturligvis medlem af Byg Garanti og Dansk Byggeri.

Hvad koster murerarbejde?

Vores priser for murerarbejde afhænger især af behovet for materialer, maskiner og udstyr som for eksempel stilladser med videre. Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning, når du skal vælge materialer, design og arkitektur. Er du interesseret i en konkret pris, er vi nødt til at kende lidt nærmere til din opgave, før vi kan give et tilbud.

Du er velkommen til at få en snak med en murer om, hvad vi tilbyder, og vi kommer gerne ud for at kigge på opgaven. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en god og billig pris.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?