Anlæg af rullegræs i Nordsjælland og København omegn

Er det i år din grund skal have et løft i form af ny græsplæne eller nyt hegn? Hos Dansk Kvali Byg & Anlæg i Nordsjælland tilbyder vi opsætning af hegn samt anlæg af rullegræs på hele Sjælland.

Få et uforpligtende tilbud

Få et anlæg af rullegræs –
en nem, grøn løsning til haven

Få en flot og ukrudtsfri græsplæne med et anlæg af rullegræs. Lad os anlægge din græsplæne og nyd synet af en velplejet plæne – uden at skulle vente i månedsvis på, at den vokser til.

Oplev hvordan vi på kort tid forvandler haven til en grøn oase med sundt og slidstærkt græs, som kan holde til lidt af hvert. Lægning af rullegræs kan ske hele året, blot jorden er frostfri.

​Vi udfører professionelt arbejde med faglig stolthed, så du kan læne dig tilbage og nyde resultatet af en grøn og saftig græsplæne eller et lægivende og beskyttende hegn – uden at det koster en formue. Vi leverer nemlig høj kvalitet til en yderst lav pris.

Ring på 31 35 60 49

Opsætning af hegn til dit nye rullegræs i Nordsjælland

Et flot hegn giver karakter til hus og have samtidig med, at det giver læ og beskytter mod uønskede blikke. Slip for besværet med at opmåle, grave og montere hegnet – lad Dansk Kvali Byg & Anlæg stå for opsætning af dit nye hegn i f.eks. København. Vi udfører både større og mindre hegnsprojekter til private såvel som til erhverv, og vi lægger faglig stolthed i arbejdet – hver gang.

Få et uforpligtende tilbud på rullegræs og hegn

Bestil et uforpligtende tilbud hos Dansk Kvali Byg & Anlæg på et anlæg af rullegræs i Nordsjælland eller i København og få glæde af en nyanlagt plæne eller et flot hegn, som forøger både livskvaliteten og ejendommens værdi.

Har du brug for hjælp til andre projekter, f.eks. brolægning af indkørsel eller terrasse, kan du læse mere om vores ydelser her på siden.

Få et uforpligtende tilbud i dag!