Algebehandling af tag og fliser samt tagmaling tilbydes her

Er du på udkig efter et professionelt firma, som tilbyder algebehandling af tag og fliser? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Dansk Kvali Byg & Anlæg er vi specialister inden for algebehandling, og vi hjælper også gerne dig. Vi servicerer primært kunder i Farum, Hillerød og i resten af Nordsjælland samt hele København.

Få et uforpligtende tilbud

Hvad koster en tagrensning?

Den nøjagtige pris på tagrensning afhænger af opgavens samlede omfang. Prisen på en ny indkørsel afhænger blandt andet af, hvor stor en indkørsel der er tale om, og hvilke materialer den skal lægges.

Vores priser er altid konkurrencedygtige, og vi giver gerne et samlet, billigt tilbud, hvis vi skal foretage algebehandling af fliser i samme omgang.

Vi er et professionelt firma med mange års erfaring inden for algebehandling af tagog flisebehandling. Hos os er du sikret smukke og veludførte resultater, der kan holde langt ud i fremtiden.​

Vi anvender gode og effektive produkter ved både rengøring af tag og rengøring af fliser, som effektivt fjerner alle alger og andet skidt. Du kan derfor trygt samarbejde med os, hvis du er træt af grønne overflader rundt omkring på dit hjem.

Ring på 31 35 60 49

Kontakt os for at høre nærmere

Der er mange gode grunde til at få foretaget en professionel rensning af fliser og tag. Behandlingen er blandt andet en god måde at forlænge holdbarheden af både dit tag og dine fliser på. Derudover kan det få taget og fliserne til at se ud som nye. Vores tagrensning og fliserensning fjerner effektivt smuds, alger og mos, så overfladerne igen bliver flotte at se på.

Vi kan desuden tilbyde tagmaling, men i den forbindelse er det vigtigt at understrege, at selvom dit tag kommer til at se ud som nyt, så er det en midlertidig løsning, da taget stadig er gammelt under malingen.

Skal vi foretage en professionel tagbehandling eller rensning af terrasse hos dig, så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi fortæller gerne mere om vores ydelser inden for algebehandling af tagog fliser samt vores gode priser.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?